:. over ons
   
 
   
   
:. betonboringen
:. slijp- en kapwerken
g binnenhuisafbraak
:. elektriciens
   
   
 
:. vrijblijvende offerte
:. contact
:. links
   
   

Bouwen en verbouwen gaat vaak samen met het slopen en verwijderen van bestaande constructies. Om zo snel mogelijk de weg vrij te maken voor installateurs en afwerkbedrijven kan u ook voor deze fase beroep doen op Bekas.

Binnenshuis kan het gaan om het volledig strippen van een interieur of het deskundig slopen van een complete bouwlaag. Maar Bekas helpt u ook bij kleinere klussen zoals het ontruimen van toiletruimtes, badkamers en keukens, het verwijderen van stucwerk, tegelwerk en houten wandbekleding, het slopen van alle soorten vloeren en plafonds, het uitbreken van schoorstenen en schouwen of het verwijderen van niet-dragende binnenmuren en inbouwkasten. Ook buitenshuis kan u beroep doen op Bekas voor het slopen van kleine gebouwen en andere constructies. Desgewenst treft Bekas ook de nodige regelingen voor een oordeelkundige afvoer van het vrijgekomen bouwpuin.

Bij alle sloop- en afbraakwerken kan u rekenen op een zorgvuldige, correcte en snelle uitvoering.
Zo verzekert Bekas bij afbraakwerken binnenshuis een goede bescherming van uw eigendommen
en dit met een minimum aan overlast.

Wil u dit type werk graag professioneel en volgens afspraak laten uitvoeren tegen een correcte prijs? Vul dan vrijblijvend onze offerte in.Elsakker 8
3950 Bocholt
info@bekas.be
+32(0)495 22 06 77
 
bekas algemene voorwaarden   webdesign by www.benison.be