Gaten voor inbouwspots

Onze specialiteit: inbouwspots

Het boren van gaten voor inbouwspots is onze specialiteit. Met behulp van professioneel gereedschap boren wij deze gaten steeds van onder naar boven, en dit om een perfecte uitlijning te garanderen. Hierdoor worden “zig zag” toestanden vermeden. De meest courante diameters zijn 70mm, 80mm en 90mm. Let op voor diegenen die voor een “prijsje” van boven naar onder boren = gegarandeerd miserie! Deze boringen kunnen nooit op hun plaats staan.

Werken op een comfortabele manier

Om comfortabel te werk te kunnen gaan vragen wij u om uw boringen te laten uitvoeren alvorens er leidingen op de grond liggen. Wanneer de grond vol elektrische leidingen e.a. ligt, is de klus veel lastiger. Het is veel gemakkelijker om van het ene boorpunt naar het andere te kunnen rijden als er nog geen leidingen op de grond liggen. Dit vermindert het risico om leidingen onnodig en ongewild te beschadigen.

Het aftekenen van de boorpunten gebeurd steeds op voorhand door de opdrachtgever. Het beste is om te werken met een krijtkoordje om een mooie uitlijning te bepalen. Wij vragen ook om op de werf stroom te voorzien (230V) en stromend water.

Andere toepassingen

Gewoonlijk boren we de gaten voor ventilatiesystemen, dampkap, droogkast, doorvoer elektriciteitsleidingen en sanitaire leidingen van het hogere verdiep naar beneden. Maar soms is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld in de nok van het dak. In zulke speciale gevallen kunnen we dezelfde techniek gebruiken als voor de inbouwspots: dus van onder naar boven boren.

 

Gratis offerte spotboringen

Voorbeelden gaten voor inbouwspots

Enkele foto's van boringen voor halogeenspots, we boren van beneden naar boven met een speciaal statief in plafonds van beton, in welfsels (in de volksmond "dallen" of "dals") of in prefab.